YOGHURT BARN NEUDE

YOGHURT BARN NEUDE lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yoghurt Barn Neude. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 11:42 Lekker ontbijtje!
13 mrt 2022 om 14:40 Geen roomboter en jam bij croissant geleverd
13 mrt 2022 om 14:07 Lekker ontbijtje!
11 mrt 2022 om 14:50 Precies op de gevraagde tijd bezorgde, koek nog knapperig
28 feb 2022 om 14:33 Lang moeten wachten en red velvet cake was helemaal uitgedroogd. De merry berry was wel lekker
16 okt 2021 om 16:36 De tas was omgevallen, erg jammer. Eten zoals gewoonlijk heerlijk (maar dus aanzienlijk minder door de omgevallen tas)
15 aug 2021 om 16:45 Ondanks het vergeten van een deel van de bestelling, was het onwijs lekker! En na even gebeld te hebben kwamen de missende producten plus een extraatje nog onze kant op; top service!
11 jul 2021 om 10:27 Yoghurt gesmolten en kwam onderste boven aan jammer. Geen contact loze bezorging
25 jun 2021 om 15:33 They sent wrong items, and when we called they just told us they didnt have the products and that The description of the menu here was wrong
18 jun 2021 om 16:31 Ik haal altijd Frozen yoghurt hier en dat vind ik helemaal top alleen de bezorging duurt veeeeeel te lang
25 apr 2021 om 14:25 Brunchdeal was heel lekker! Ook meer dan genoeg! Bestelling was stipt op tijd. Zeer tevreden!
27 mrt 2021 om 19:14 Het eten werd keurig op tijd bezorgd. Er was iets van mijn bestelling niet voorradig. Ik was niet bereikbaar, dus hebben zij zelf iets gekozen en dit kenbaar gemaakt via een keurig briefje in het zakje èn ik kreeg een toetje als excuus. Erg attent! Super!